Experienta Bravo,ai stil!

Experienta Bravo,ai stil!
View Post

5 produse de beauty indispensabile din geanta mea

5 produse de beauty indispensabile din geanta mea
View Post
To top
28 Dec

Draga, 2018

Draga 2018, cu ce sa incep? Ce imi doresc sau ce iti doresti tu?

 

In primul rand, va incurajez si pe voi sa va faceti o lista plina cu dorinte si realizari pentru 2018, nu doar cele usor de realizat, ci toate, chiar si cele mai nebune visuri. Daca credeti in ele, se implinesc, ca in povesti, dar fara bagheta magica, licurici si alte vrajitorii.

Eu vreau sa incep anul 2018, cu incredere ca o sa bifez tot ce imi propun, poate chiar, putin mai mult, de ce nu? Am cateva rezolutii ,dorinte, visuri si planuri, pe care o sa le impartasesc cu voi, imediat ce ele se concretizeaza.

Astazi, pot sa va ofer eu o rezolutie pentru 2018, in special, pentru fumatori. Sa fumam mai putin sau chiar deloc. Stiu, usor de zis, greu de facut. Eu va incurajez pe voi, dar trebuie sa ma incurajez si pe mine. Tocmai din acest motiv, am ales sa inlocuiesc tigara normal cu, Nara Luxury Narghile, care vine intr-un pachet atragator, din care iti poti alege 4 arome fructate diferite.

 

Recunosc, mai trisez, dar asta se intampla din ce in ce mai rar. Ceea ce imi place la acest dispozitiv, este reprezentata de aromele fructate disponibile, iar preferata mea, fara doar si poate este cea cu ananas.

Sa va spun si un secret? Nu e chiar secret, dar am vrut sa fie mai palpitant… Aceste dispozitiv poate sa fie folosit in interior. Asa ca, daca va era dor de momentele in care va puteati savura cafeaua impreuna cu tigara, aceasta este solutia, nu trebuie sa ramana doar o amintire, acum chiar se poate realiza. Ideea este ca o puteti fuma oriunde, interior sau exterior, nu conteaza. Aceasta nu scoate fum, ci abur, iar acest lucru nu deranjeaza intr-un spatiu inchis.

O puteti incerca si voi, iar daca deja ati incercat-o, astept parerile voastre referitoare la arome, gust si tot ce vreti.

Haide 2018, te astept! Plina de incredere, iubire, visuri si emotii de oferit si de simtit!

Va imbratisez,

Ioana Visanescu

Ioana
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.