Experienta Bravo,ai stil!

Experienta Bravo,ai stil!
View Post

5 produse de beauty indispensabile din geanta mea

5 produse de beauty indispensabile din geanta mea
View Post
To top
2 Nov

De ce imi place toamna?

Dragii mei,

Eu sunt o iubitoare a sezonului cald, iubesc vara, iubesc caldura si iubesc cum ma face vara sa ma simt, dar am invatat ca trebuie sa iubim orice anotimp si orice zi din viata noastra pentru a putea sa fim cu adevarat fericiti.

Toamna mea e frumoasa, uneori prea friguroasa, dar tot ramane frumoasa. Imi place sa privesc viata si tot ce ma inconjoara intr-o manierea pozitiva, tocmai din acest motiv, imi plac toate anotimpurile. Vreau sa vad partea frumoasa in tot, indiferent de vreme sau timp.

Sa va spun si voua de ce iubesc si toamna? O iubesc pentru ce imi ofera, imi ofera emotii, amintiri, prietenii, zambete, roua dimineata, cafele fierbinti cu putina scortisoara, frunze aramii, copaci colorati frumos, seri linistite si calde, lumanari parfumate, iubire neconditionata, fulare pufoase si moi, saruturi calde, oameni pe care ii iubesc.

Imi ofera ceea ce sunt zi de zi. O iubesc pentru ca ma obliga sa ma bucur de soare mai mult, sa il privesc cu mai multa iubire si mai multa apreciere. Ma obliga sa privesc copacii mai des, pentru ca stie ca iarna o sa se asterne peste ei si o sa ii lase dezgoliti, ma obliga sa beau un ceai cald plin de arome de iubire, fericire si tot ce e mai frumos.

Uneori ma obliga sa iubesc si ploaia. O iubesc si pe ea, chiar daca, uneori, toamna abuzeaza prea mult de prezenta ei. E frumoasa si plina de miresme. Imi place mirosul ei cand pe jos se astern frunze si miroase a toamna cu adevarat, a toamna mea, a voastra, a tuturor.

Toamna pentru mine mai inseamna si putere, cel putin anul acesta. Inseamna putere sa merg inainte cu zambetul pe buze, putere sa ma inconjor de oameni frumosiĀ  la interior, putere sa privesc viata si cu bune, si cu rele, putere sa gasesc ceva frumos in orice, putere sa imi asum ca sunt om, om cu greseli, dar mai presus de toate, om puternic, asumat si plin de iubire.

Fiecare anotimp are o poveste, depinde de voi, ce poveste ii atribuiti. Pentru mine, toamna aceasta este despre iubire si putere. Iubirea este prezente in orice anotimp si in orice moment al vietii mele, puterea vine si ea, uneori, prea lent, dar ne inalnim mereu, undeva, la jumateta drumului, nu ne parasim niciodata definitiv.

As vrea sa existe undeva, in fiecare dintre noi, o lumina care sa se aprinda de fiecare data cand suntem intr-o perioada mai dificila, si sa ne aminteasca ca trebuie sa luptam, ca trebuie sa speram ca totul are o rezolvare, ca viata ne ofera multe si frumoase, dar totul depinde de noi.

Iubiti, sperati, luptati si ganditi-va ca suntem inconjuarti, la tot pasul, de frumos si de iubire!

Toamna frumoasa si plina de speranta si iubire (mereu o sa va reamintesc sa iubiti si sa va iubiti, e cel mai important) !

Ne citim data viitoare!

Va imbratisez,

Ioana Visanescu

Ioana
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.