Experienta Bravo,ai stil!

Experienta Bravo,ai stil!
View Post

5 produse de beauty indispensabile din geanta mea

5 produse de beauty indispensabile din geanta mea
View Post
To top
Title Image

About Me

Dragii mei,

Ma bucur in sfarsit sa va cunosc . Nu o sa dam mana, caci suntem in spatele unui calculator, dar o sa va povestesc cateva lucruri despre mine, ca sa ne apropiem si mai mult.   Eu sunt Ioana, incantata de cunostinta.Asteptam de multa vreme acest moment si iata ca visul s-a indeplinit. Am in sfarsit un blog cu ajutorul caruia o sa fim in contact multaaaaa vreme.

Mi-ati fost alaturi la #BravoAiStil  si tin sa va multumesc inca o data pentru acest lucru. Acum, a venit momentul sa cunoasteti si “partea navazuta ” a mea. Stati linistiti e una buna. Zic eu.

Ce imi place? Imi plac oamenii, toti, fara exceptii, imi plac zambetele, le prefer pe cele calde si din inima, imi plac emotiile, in toate formele posibile. Ce ar fi viata noastra fara emotii, fara trairi, de preferat intense?

Iubesc marea, mereu si permanent. Si da, o iubesc pentru tot ce ma face ea sa simt, poate imi mai sterge din greseli, cu fiecare val, fiecare adiere de vant, fiecare particica de nisip de pe pielea mea. Poate, candva, o sa ii multumesc pentru fiecare amintire si fiecare emotie traita acolo, aproape de ea.

Sunt om. Om iubitor, om curajos, om bland, om mai putin bland, om puternic si demn.

Prin intermediul blogului o sa ne distram, o sa ne cunoastem, o sa radem, o sa invatam lucruri noi si vom avea cu siguranta multe experiente placute. Va promit multe surprize frumoase asa ca stati alaturi de mine, caci din acest moment incepe o calatorie condimentata cu multa voie buna si zambete.

 

Va pup si va imbratisez,

Ioana Visanescu